Over de Vereniging Psychologen Regio Lekstroom

Samen hebben wij meer dan

0

jaren ervaring

Ons doel

Wij streven naar een verbeterde eerstelijnszorg. Dat doen we door middel van een actieve samenwerking.

Deze samenwerking vindt plaats in de werkvelden van de GZ-psycholoog en de psychotherapeut naar de huisartsenzorg en partners bij de gemeente.

Hoe VGPL ontstond

VGPL is ontstaan omdat wij de GGZ zorg graag willen verbeteren. Dat doen we door inzicht te creëren in de wachtlijsten binnen de regio. Maar ook door actief deel te nemen aan de overlegtafel van de overkoepelende huisartsenorganisatie Unicum zuid west.

Daarnaast organiseren en geven we verschillende groepstherapievormen en bevorderen en organiseren we intercollegiale kennisoverdracht. Maar dat is nog niet alles. Ook wil VGPL een rol spelen in het ondersteunen van de communicatie naar de zorgverzekeraar en gemeente.

De leden van VGPL

Onze leden zijn zelfstandige zorgaanbieders die zich inspannen voor de geestelijke gezondheid van de inwoners in de regio. Dicht bij de patiënt en bij de verwijzer voor zorg op maat.

Het hulpaanbod van psychologen is een belangrijke factor in de wijk. Kennis van de omgeving draagt bij aan een passend hulpaanbod in de gemeente, wijken en buurten waar wordt gewerkt.

Binnenkort starten we met een nieuwsbrief, je kunt je hier nu alvast voor inschrijven

© Copyright Vereniging Psychologen Regio Lekstroom 2019 – 2020